Picture perfect!

Barnedåb!

I lørdags blev Noodle døbt og i den anledning havde vi inviteret familie og (Noodles) tætteste (voksne) venner til kaffe og kage.

Jeg havde flere dage forinden modtaget en pakke med pink (læs her) og var ret spændt på at pakke det hele ud. Jeg var dog allermest spændt på at se, hvordan det ville gå med mit bage-projekt for mit seneste ”bage”-projekt af rugbrødsbjælker gik mildest talt ringe (læs her).

Vi skulle have cupcakes (red velvet), popcakes (banankage med chokolade frosting) og peanutbutter cookies. Allerede torsdag kunne jeg konstatere, at banankagerne ikke var brændt på og smagte godt (selvom jeg naturligvis havde købt noget forkert sukker – hvor stor forskel er der egentlig på lys og mørk muscovadosukker?). Fredag formiddag stod cupcakes færdigbagte (og fine) og dejen til popcakes var klar (cookies var outsourcet til naboen)! Nu kunne det ikke gå helt galt!!!

img_4352 img_4354

HELDIGVIS gik det så fint med at forme og pynte popcakes (til trods for at Noodle ikke var helt enig med sin mor om at sove HELE aftenen). Selvom overtrækket ikke blev 100 % smooth, er jeg selv godt tilfreds.

img_4364 img_4370

Vi pyntede op om aftenen og naboens datter hjalp med at sikre, at alt var part til at blive fortæret, da vi kom hjem fra kirken (og samtlige gæster var blevet blitzet på Langebro – fartbøder var en ikke planlagt party favor). Hvis du spørger mig, synes jeg selv, at det hele blev ret så fint (og PINK)!

img_4378  img_4377img_4376 img_4383 img_4384 img_4385

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Picture perfect!