Party favors!

Uld – nej tak!

Foruden min højt elskede Pilou (som jeg ALTID) har med mig – i enten uld eller bomuld – er jeg ikke typen som går i uld særlig tit. Det skyldes primært, at jeg (næsten) altid har det for varmt – jeg er typen der går i stropbluser (og sveder) hele året og at det ofte kradser på mine irriterende følsomme armene.

img_1258

Sidst jeg havde uld på, var  jeg gravid med Noodle..

Alligevel har jeg i denne uge (underligt nok) haft uld på tre gange – og det har ikke været en succes..

Ulddag # 1:

Jeg tog en sort cashmere cardigan på. Dem, som har haft (eller har set en der har haft) en baby med 11-taller så lange som lakridssnørebånd hængende ud af de små næsebor ved, at skulderen på en sådan cardigan har skiftet farve (og struktur) inden man har nået at knappe den (med den ene frie hånd man har). Ved nærmere eftertanke, vidste jeg det også. Det tænkte jeg bare ikke over, da jeg tog den på. Hvad jeg heller ikke tænkte over var, at den IKKE kunne vaskes sammen med alle de mørke stofbleer, som også var fyldt med babysnot (og havregrød). Nu har jeg en sort cardigan i str. Noodle, men i en form og struktur, som kun er direkte til skraldespanden.

Ulddag # 2:

Jeg har en strik fra Filibba K (råhvid med blå striber), som jeg i grunden er ret glad for, men som jeg sjældent har på (fordi jeg HADER håndvask). Alligevel tog jeg den på den anden dag. Havde allerede glemt det med snottet på skulderen – dumt! Selvom det er lige ulækkert uanset farven på blusen, ses indtørret snot mindre på en råhvid strik (end på en sort) – bonus! Dagen gik fint (uden andet snask end snot på skulderen), men da Noodle var lagt begyndte hun at hoste helt vildt. Så meget at jeg tog hende op. Og så skete det – hun hostede så voldsomt, at hun brækkede næsten 200 ml. modermælkserstatning, kartoffelporresuppe og lidt mavesyre op og 80 % af det landede midt på min trøje! ÅH!!

Ulddag # 3:

Tog ned til kulturhuset på Islandsbrygge for at veje Noodle (sundhedsplejen på Bryggen holder åbenthus en gang om ugen). Efter at have underholdt de andre mødre (med søde babyer der lå STILLE på både puslebord og vægt) og vist dem hvordan man giver ble og tøj på en baby, som konstant er halvt på vej ud over bordet, gjorde jeg Noodle “putte klar”. Da vi forlod kulturhuset havde jeg urolige Noodle i én arm og skulle liiige holde ekstra godt fast (for ikke at tabe hende). Det resulterede i, at jeg fik klemt hende tilstrækkeligt meget på maven til – BØVS (med fyld) – på mit La La Berlin tørklæde!!! ÅH. (Tog mig selv i at rengøre min tørklæde med vådservietter imens Noodle lå i barnevognen – stadig med “fyld” på jakken.. Bevares, nogle vil nok mene, at det ikke var den rette prioritering).

Samlet må jeg konstatere, at uld + Noodle = no go!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Party favors!