Uld - nej tak!

Noodle skal til asien!!!

JUHU – vi har bestilt billetter til Thailand! Vi var der også sidste år over jul og nytår og jeg kan ikke vente på at komme tilbage. Selvom vi denne gang vil prøve nogle andre hoteller og steder end sidst, er der ét sted vi er meget enige om, at vi skal tilbage til – Santhiya.

Jeg glæder mig vildt meget til sol, varme, pool, strand, familietid, massage og thaimad – I SEKS UGER!! Jeps, du læste rigtigt!

I grunden burde jeg nu fokusere på at finde de steder, hvor vi skal bo, men i stedet tænker jeg hele tiden på, hvad skal jeg have med til hende den lille?!?! Da vi skulle til Portugal (i 10 dage) var jeg fyldt med bekymringer (læs her) og endte med at købe ALT for meget babymad (læs her). Denne gang skal vi være væk så længe, at jeg umuligt kan have alt med. Jeg skal derfor nu finde ud af, hvad der er MUST haves when traveling (to Thailand) og hvad jeg kan overleve uden eller skaffe dernede. Gode råd ønskes!!!

img_1027

Sidste år have jeg Noodle med i maven – det var nu en hel del nemmere!

 

2 kommentarer

 • Tina Højer Jakobsen

  Dejligt med en Thailandstur 🙂 Vi var afsted (i Thailand), da vores Conrad var 6 måneder. Et par umiddelbare tips;

  Køb en paraplyklapvogn (Maclaren laver de bedste, sædet kan lægges helt ned til lur). I Thailand har de jordens mindste – hvis nogen overhoved – fortorve, så den danske barnevogn er uduelig dernede – og meget lidt handy. Paraplyklapvognen må I også tage helt med op til flyet hos de fleste selskaber, hvilket er rart, hvis I er i lufthavnen midt i luren.
  Ipad med div. babyshows til flyveturen. Hent en masse apps der kan fungere offline OG køb evt. viaplay i en måned, dér kan I også downloade til offline brug (+ evt. baby/børne headphones)
  En sutteflaske med saft ell. juice til flyveturen – imod tryk i ørene
  Solskærm ell paraply til klapvognen
  Evt. noget myggespray hjemmefra. Vi turde ikke købe det de havde på apotekerne i Thailand, og Conrad (og jeg) fik MANGE bid. Myggene elskede os! Conrad lignede en gang misforstået skoldkopper 🙁
  Panodil til flyet, hvis ørene driller – og også godt at have derude
  Solbriller, solhat og højt humør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fru Bevares

   Hej Tina, tak for de mange gode råd!! Jeg har allerede tilføjet til “indkøbslisten” 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uld - nej tak!