Noodle skal til asien!!!

Ups, kom til at shoppe!

Jeg har været super god og har faktisk ikke (net)shoppet sådan rigtigt siden jeg købte vintertøj til Noodle (læs her). Men ak, jeg er nu kommer til at shoppe (lidt)! Hvis jeg selv skal sige det, har jeg købt tre helt uundværlige ting fra Yvonne Koné– og de er ikke købt på nettet, så de falder i grunden ikke ind under mit midlertidige netshopping-forbud.

img_4501

Et par støvler, med den perfekte hæl – høj nok til at være pæn og lav nok til ikke at give ondt i fødderne (har ikke gået sådan rigtigt i hæle i næsten et år, så må træne i det lave inden jeg igen kan begynde at bruge af de mange sko som (også) har været på barsel).

img_4502

En hue til gåturene i den kolde vind (og til at gemme fedtet hår) og en taske, som både kan komme over skulderen eller bruges som moderne pengekat. Den er perfekt til pas mv. i lufthavnen men også til dagligt – efter Noodle er kommet og jeg altid skal have en hel kuffert med til hende, er mængden af ting til mig reduceret til tlf., nøgler og pung (og så måske lige lidt mere).

img_4509

Åh, hvor er jeg bare god til det der med at shoppe!! Jeg tror i grunden, at jeg må indstille netshopping-forbuddet, for skal jo til at købe ind til seks uger i Thailand!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noodle skal til asien!!!