Ups, kom til at shoppe!

Så gik der pædago-go i den!

Indlægget indeholder affiliatelinks

Noodle og jeg har i dag været på barselsbesøg hos Tante Sø og hendes søn (som er 6 uger ældre end Noodle). Vi har som altid stor-hygget, men i dag er Noodle og jeg kommet hjem med noget helt særligt og yderst pædago-go agtigt – på den virkelig fede måde!

Tante Sø (som er pædagog) havde nemlig nogle gode ideer til, hvad jeg kan lave med Noodle – og hjalp med at lave nogle gode legekufferter…

img_4533

Kuffertsæt – med tre kufferter – fra Bloomingville

Hver kuffert indeholder forskellige (sammenhængende) ting og et af formålene med det er at hjælpe Noodle med at tage initiativ til leg (ved at tage den kuffert hun vil lege med), før hun har et sprog (smart, ik?!).

I den mindste kuffert er der rasleæg (dem havde jeg i forevejen)

img_4534

Den mellemste kuffert er blevet en sansekuffert.

img_4528

Kufferten er fyldt med ting, som føles forskelligt (det hele er købt i Tiger). Tanken er, at Noodle skal have tøjet af og imens hun selv føler på nogle af tingene, skal jeg stryge hende på kroppen med de andre ting (altså ikke dem alle på én gang). Formålet er at styrke hendes følesans og kropsbevidsthed samt reducere sandsynligheden for, at hun bliver sensitiv. Indholdet kan naturligvis også bruges til “bare” at føle (og sutte på).

img_4531

Sansekufferten var et MEGA hit!

img_4527 img_4524

Hvad er der i den store? Stay tuned…

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ups, kom til at shoppe!