Bad Moms #1

En kuffert med sange..

Indlægget indeholder affiliatelinks

Forleden var Noodle og jeg på barselsbesøg hos Tante Sø og det endte med, at vi kom hjem med tre gode legekufferter (læs her)!

img_4533

Den store af kufferterne er en kuffert med sange! Jeps du læste rigtigt 🙂 Kufferten er fyldt med ting, som symboliserer en sang. Ved at knytte en sang til en bestemt ting eller et dyr, hjælper det hende med at lære, hvad de forskellige dyr (og ting) hedder. Når hun bliver større, kan hun vælge en sang ved at tage en ting fra kufferten (det bruger man åbenbart i mange vuggestuer). Når hun bliver endnu større (og ikke gider kufferten mere), kan hun lege med det meste af indholdet.

img_4535

Jeg har købt ind til følgende sange:

fullsizerender-1

Jens Petersens ko (den har horn). Dumt at købe en ko uden horn..

fullsizerender-6

Én elefant kom marcherende.

fullsizerender-4

Mariehønen evig glad. Vi havde den i forvejen og brugte den ikke mere – nu får den nyt liv. (Mangler en snegl, så ikke evigglad skal være ensom).

fullsizerender-2

Jeg kører i min lille bil. Bilen er brugt og i en hidsig farve for at sikre, at hun bliver glad for biler – for Musses skyld. (Nu skal jeg bare liiige lære teksten til sangen.)

fullsizerender-5

Der sad to katte på et bord.

fullsizerender-7

Giraffen Gumle (som møder et næsehorn). Giraffen har vi haft længe og dette er en måde at bruge den på og samtidig undgå, at hun savler så meget på den, at der kommer skimmelsvamp i den (har set de mest forfærdelige billeder på facebook).

fullsizerender-3

Æblemand (skal uden tvivl have flere frugter).

Vi har allerede brugt kassen meget og vi får sunget mere end ellers. Kassen er stor nok til, at der kan komme mange flere ting i – vi skal helt sikkert have en edderkop (lille Peter edderkop) og en bus (hjulene på bussen)!

Er selv så lidt kreativ og er glad for at blive inspireret – det er hermed videregivet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bad Moms #1