En kuffert med sange..

Den første klip klap!

Indlægget indeholder affiliatelinks

Om lidt over en måned skal vi til Thailand og jeg er naturligvis allerede begyndt at lave lister over ALT det jeg skal shoppe til turen! Jeg ELSKER lister – særligt shoppinglister og to do lister (til Musse). Musse HADER lister – særligt de to jeg elsker mest.

Jeg er bl.a. ved at lave en liste over alt det praktiske vi skal have med til Noodle, såsom børne panodil, myggestift/spray og d-dråber  (stoler ikke ét sekund på at jeg kan købe noget til Noodle på et Thai apotek), men også ting som kop, babygaffel, flasker, sutter, modermælkserstatning og jeg kunne blive ved i uendeligheder! Har besluttet mig for, at jeg må slette lidt i den endelige liste, når vi ser hvor meget overvægt vi har.

Min yndlingsliste er “sommertøj til Noodle”-listen! Hun er allerede begyndt at rejse sig op, hvilket medfører en sandsynlighed for, at hun gerne vil øve sig i at gå, når vi er i Thailand. Det betyder “desværre”, at jeg nok må have nogle sko med til hende. Har fundet disse to par (på udsalg):

skaermbillede-2016-11-07-kl-17-16-57

Disse lyserøde fantaster kan købes her  – hvor man også kan downloade en fodmåler, så man ved, hvilken størrelse der skal shoppes i  – MEGA smart.

skaermbillede-2016-11-07-kl-17-14-15

Sålen på klip klapperne ser hårdt ud, hvilket i grunden ikke er særlig “begynder”-venligt, så jeg har besluttet mig for, at jeg nok også hellere må købe et par “rigtige” begyndersko, som hun rent faktisk kan gå i 🙂

Jeg har desuden kigget på dette:

skaermbillede-2016-11-08-kl-15-17-54

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kuffert med sange..