Den første klip klap!

Musses aften!

Efter Noodle er kommet har 🐭 fået sin egen dag (fars dag)! Tror nu at han (med rette) føler, at det samlede antal dage med ham i fokus har været i drastisk fald siden hendes ankomst, for selvom han har fået sin egen dag, har han i princippet mistet resten (til hende)…

I hele sit liv han haft sin egen aften, for Musses rigtige navn er (trommehvirvler) – Morten! Hvad får man til Mortens aften? And!! Derfor skal vi da også hjem til Musses forældre og have andesteg i aften. Jeg håber ikke, at Senior Musse -igen- har lavet brændt and på Weber grillen (hvad er der med mænd og deres grill? Og hvorfor skal man pludselig begynde at grille and og flæskesteg – en grill er til pølser(med ost), majs, billige hvidløgsbrød og bøffer – PUNKTUM)!!

Da jeg med lynets hast handlede i går, havde jeg glemt, at vi i dag skulle have andesteg, så jeg købte ind til andesalat!!! Det var MUMS og mega nemt (det så nemt ud – Musse lavede det).

Salaten bestod af blancheret snittet savoykål, confiteret and, friske blåbær, mandarin, pære og hakkede mandler! En lækker efterårssalat, som er perfekt til en Mortens aften!

img_4594 img_4595

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den første klip klap!