Bad Moms #2

Få styr på nudlerne!

Forleden inviterede Laulaubaubau mig med til det hyggeligste Santa Maria event, hvor vi skulle lære at få styr på nudlerne og lave vores helt egen ramen suppe.

Processed with VSCO with hb2 preset

img_4650

Selvom jeg lagde hårdt ud med ikke at kunne forstå, hvorfor der ikke kom noget ud af peberkværnen – som vi netop lige havde fået at vide, indeholder den fineste peber – (note to self: husk at tag låget af), kan jeg allerede nu afsløre, at vi var MEGA gode og fik lavet den lækreste suppe. Vi var begge stolte med stort S, for det skal ikke være nogen hemmelighed, at det hverken er Lau eller jeg, som primært står i køkkenet hjemme.

På ikke mere end 20 minutter fik vi bikset den herlige suppe sammen – bevares, kødet var skåret ud på forhånd, men ALT andet fiksede vi selv (inklusiv øldrikning, fnisen og de obligatoriske billeder gange tusinde). Jeg ville ønske, at jeg havde haft opskriften på Santa Marias ramen suppe, da jeg lavede nudelsuppe til min fødselsdag, for det var mindre succesfuldt – hvis du spørger Musse (læs her).

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Det viser sig, at Santa Maria har ikke mindre end 6 forskellige slags nudler, hver til sit formål (suppe, wok, salat, kokosmælk, pad thai). Alle nudlerne er pakket i portionsstørrelse og man kan nu få saucer i mindre flasker for at undgå madspild. Jeg er vild med, at Santa Maria er gået ind i kampen om at reducere madspild, for det er virkelig noget vi ”kæmper” med herhjemme – jeg er selv gået ind i kampen om at reducere ressourcespild i forbindelse med mad – sådan da… (læs her).

img_4647

Selvom jeg har fået styr på (nogle) af nudlerne, mangler jeg stadig at får styr på min egen Noodle. Èn ting, som jeg gerne vil anmode Santa Maria om, er derfor at lave ligeså simpel og nem vejledning til min Noodle, som til deres nudler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bad Moms #2