Noodle love!

Takkekort og gaveideer!

Indlægget indeholder affiliatelinks

Det er ikke længe siden, at Noodle blev døbt. Vi havde (kun) lavet party favors til de små gæster, men både små og store gæster havde de mest fantastiske gaver med til Noodle! Vi havde inviteret de nærmeste, så antallet af gæster var overskueligt. Derfor var det også overskueligt at lave personlige takkekort – på bagsiden af et billede af Noodle med den respektive gave…

img_4614

Noodle fik en børneopsparing, mange fine smykker, årskort til Zoo og meget andet. Til inspiration er her nogle af de gaver, som også er rigtig gode julegaveønsker!

img_4617

Kay Bojesen fanebærer, Kay Bojesen flodhest, Kili seng, Mr. Inka snake, Sengerand, Elefant musikuro, Min mormors gebis (rim og remser), Sur sur sur lille bi omkring og andre børnesange (med tykke sider – meget babyvenligt)

img_4616

Mason Pearson børste, Vilac gåbil, Wheely bug, Gynge

img_4615

Tallerken og kop med eget navn fra Liebe, Tallerken og V-kop med tud fra Design Letters, Åh nej mit navn er væk (den sødeste bog), Poster med eget navn fra Missemai.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noodle love!