Godnat og sov godt!

Den første jul

Vi er ikke hjemme til jul – for vi slikker sol i varmen! Det er ikke få gange, at vi har fået spørgsmålet:” hvad siger bedsteforældrene til, at I ikke er hjemme til Noodles første jul?”. For ikke at frarøve dem alt julehygge med hende, holdte vi den 24 november mini juleaften for den tætte familie.

img_4739

Der blev serveret flæskestegssandwich og confit de canard sandwich og JEG havde bagt vellykkede brioch boller (kæmpe hit).

img_4744 img_4746

I en koger blev Musse og jeg enige om at droppe julegaverne (hvem frasiger sig egentlig julegaver, hvor dum kan man være?!), så der var ikke lagt op til det helt store gaveshow. Alligevel havde min søster heldigvis sørget for en masse pakker til pakkeleg og jeg havde hjulpet Noodle med at besøge Liebe og lave en pakke til sine bedsteforældre (allerede da hun var 1 måned), så der var lidt pakker under de fine træer fra Greenify – som heldigvis kan overleve julen og pynte i gården hele vinteren (og sommeren).

img_4742 img_4740 img_4733

Vi har i en uges tid kæmpet med at få Noodle til at falde i søvn selv (og blive ved med at sove) og det er lykkedes ganske fint. Alligvel var det lidt af en omvæltning for hende, at alle hendes nærmeste pludselig var der på samme tid og sad og spiste og raflede lige ude foran hendes (ikke lydtætte) dør. Hun faldt fint i søvn og sov i et par timer, hvorefter freden var forbi – Noodle brugte derfor en del af hendes “første” jul på at være utilfreds (og ked af det).

Statuts, Noodle kan ikke spise flæskesvær (det absolut bedste ved julemad efter sovs), hun kan ikke rigtigt forstå det med pakker og skal sove allerede ved en 19-tiden, hvorefter der er rig mulighed for skrig og skrål – måske det ikke er så slemt for hende (og hendes bedsteforældre), at vi ikke er hjemme til den første jul…..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godnat og sov godt!