Snapchat baby!

Det første man bliver blind på..

Det første man bliver blind på er øjnene – og jeg er blevet “mor-blind”..

I kender alle sammen typen (er den måske ovenikøbet selv) – typen som synes, at man har det smukkeste, sødeste og mest fantastiske barn. Sådan har de fleste møder det (heldigvis). Ved nærmere eftertanke er det måske ikke så underligt. Alle skamroser alle baby’er – også de grimme (sorry men nogle babyer ER jo grimme) – og man ville da også være en kæmpe idiot, hvis man gjorde andet. Derfor lever de fleste mødre i den dejlige tro om, at netop deres barn er det smukkeste og mest fantastiske.

Inden jeg fik Noodle var jeg af den opfattelse, at jeg utvivlsomt ville synes, at min (kommende) baby var den sødeste og mest fantastiske og helt sikkert også smukkere (end hvad virkeligheden fortalte), men jeg var også overbevist om, at jeg ville kunne se, om det var en kommende model eller blot en almindelig lækker unge 🙂 Jeg forestillede mig, at jeg var realistisk og kunne se det samme som andre ser (naturligvis med et syn let sløret af kærlighed).

Efter det seneste besøg af vores (mega søde) sundhedsplejerske viser det sig, at sandheden er en anden – mit syn ikke bare er lidt sløret, det er meget sløret. Det viser sig, at Noodle skeler på det ene øje (WHAT??!! det har jeg ALDRIG lagt mærke til)! Bevares, hendes skelen er ikke alarmerende, men det var alligevel noget sundhedsplejersken havde lagt mærke til allerede inden hun skulle lyse hende i øjnene. Hverken Musse eller jeg har nogensinde lagt mærke til det og tænkte straks:” selvfølgelig ser hun det, det er jo hendes job”.

Det viser sig, at andre også har lagt mærke til det (UDEN at sige noget). Nu hvor jeg ved det, kan jeg godt se det engang i mellem og kan også se det på nogle af de utallige billeder, som jeg har taget. Misforstå mig ikke, hun skeler meget lidt og vokser sikkert fra det og hvis ikke, så gør det heller ikke noget – det gør ingen forskel for mig. Det som skræmmer mig er, at vi ikke har set det! Hvad overser vi ellers (bare det ikke er vigtigt)!?

Jeg synes stadig, at Noodle er den smukkeste, sødeste og mest fantastiske baby – og jeg nyder, at jeg er blevet “mor-blind”!! (MEN hvis jeg bliver en curling mor – så PLEASE sig det ASAP)!!

Version 2

1 kommentar

  • Lau

    Jeg har aldrig lagt mærke til det, da hendes voldsomme hårpragt typisk tager alt fokus…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snapchat baby!