Firmajulegaven!!!

Ny klapvogn

Indlægget indeholder affiliatelinks

Vi har fået ny klapvogn!

Idag er en stor dag – for vi rejser 45 dage til Thailand! Noodle skal ikke kun opleve asian Santa, sin første jul, sit første nytår, at blive 9 OG 10 måneder, men skal også lære at sidde og (ligge og) sove i en klapvogn! Årsagen er, at det simpelthen er noget virvar med barnevognen, når vi skal rejse rundt og hun er jo stor nok til ikke at sove i sin barnevogn. (Musse er ikke tilfreds med at vores dyrt indkøbte barnevognstaske – som for bare 4 måneder siden var et “must have” – kun er blevet brugt to gange 🙈😝).

Det overrasker næppe, at et klapvognskøb hos os ikke er en simpel ting! Jeg ville naturligvis have “hele pakken” og Musse ville gerne spare (hvorfor så fornuftig?). Vi blev hurtigt enige om, at vi skulle have en paraplyklapvogn, som man må tage med hele vejen op til gaten og blev efter en rum tid også enige om en model (Maclaren Techono XT). Hvad vi ikke blev enige om var, om den skulle købes ny eller brugt. Efter en del søgen på dba, Reshopper og Trendsales uden held, overtalte jeg Musse til, at vi købte en ny (på nettet naturligvis) – så havde vi én – og så kunne vi udnytte vores 14 dages returret, hvis vi fandt en brugt.

Dagen den kom, pakkede jeg klapvognen ud (og smed pappet ud), så nu har vi en ny klapvogn og den er SÅ smart!!! Vi har også købt en rejsetaske og et myggenet og Noodle elsker den allerede!

img_5281 img_5275 img_5271

Jeg var bekymret for, hvad hun ville sige til, at hun pludselig kun kan se frem – og hvordan jeg ville have det med ikke at kunne se hende. Det viser sig, at hun ikke bekymrer sig det mindste om ikke at kunne se mig (og jeg kan se hende gennem den lille “rude”, der smart nok er lavet til mødre som mig).

img_5299 img_5285

img_5300

Vognen er perfekt til ferien – der er UV-filter i skyggen, som kan gøres ret stor når hun skal sove, hun kan næsten ligge helt ned, der følger regnslag med og myggenettet er til at betale.

img_5293 img_5297

Det eneste minus er, at vognen ikke er 100 % mygge-tæt, når frøkken pilfinger ligger ned og skal sove… Heldigvis har Noodles mormor lavet en lille pakkekalender, som vi skal have med (tak for gaverne og tak for overvægt) og hun har afsløret, at den første gave er et myggenet, som vi kan putte på “bagsiden”.

img_5302

2 kommentarer

 • Anne

  Hej 🙂
  Min mand og lille datter (8 mdr.) er lige kommet hjem fra en måned i Thailand. Dejlig ferie – Thailand er meget babyvenligt, så I får det helt sikkert skønt.

  Min mand og jeg fik masser af myggestik, men heldigvis holdt de sig helt fra vores datter. – så tror ikke I skal frygte, at lille noodle bliver plaget.

  Rigtig god ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fru Bevares

   Dejligt med en god erfaring mht myggestik – jeg har hørt så mange skrækhistorier..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Firmajulegaven!!!