Feriespam!

Jetlag #2

Efter vores første nat i Thailand skrev jeg om jetlag – mine “forberedelser” og hvordan vi ikke havde brug for dem, fordi Noodle sov så fint!

Det indlæg kom så liiiige hurtigt nok. De sidste to dage (og nætter) har vi nemlig haft det man vil kalde søvn-udfordringer…. Noodle synes, at kl. 23:30 er det perfekte tidspunkt til at stå op og lege. Den første aften blev det til lidt over 2,5 time før hun endelig accepterede, at det var nat og kunne puttes. I går brugte vi kun lidt over en time før hun faldt i søvn i vores seng. Når hun samtidig har svært ved at sove i varmen om dagen ender det med, at hun samlet set får sovet for lidt (læs: om aftenen er hun mega pylret krydret med en omgang “mor-syge” gange 1000).

Det viser sig også, at Noodle har den sindstilsand, som populært kaldes “fear of missing out”, det betyder, at uanset hvor træt hun er, så nægter hun at sove, hvis der sker bare det mindste hun potentielt kunne gå glip af. Så farvel til at have hende med ud om aftenen sovende i sin klapvogn…

Lige nu tager hun lur på værelset i aircon – og vi har virkelig behov for, at hun sover, så vi lister rundt, som boede vi i Anne Franks hus (vi venter med at trække ud efter bimelim – bumelum er no go)!! Åh!!

ALLE rutiner er blevet hjemme på Bryggen – og det ser ud til, at ALLE de gode sove vaner også er…

Nu skal jeg genfinde mit eget kække råd om at tage det, som det kommer, så ikke vi bliver frustrerede – lettere sagt end gjort!

img_5377

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feriespam!