Jetlag #2

Skal – skal ikke?

Ligger på en liggestol i Thailand og nyder livet – eller…

Jeg har endnu engang fundet grå hår, hvilket der efterhånden er så mange af, at det ikke længere giver mening bare at hive dem ud (det har jeg hidtil gjort). Pudsigt er hårene ikke helt grå, men sorte i bunden med en lækker grå udgroning i toppen… Jeg vil tro, at længden på det grå svarer til 8-9 måneder, interessant sammenfald med Noodles ankomst?!

NÅ, jeg ligger i en liggestol i Thailand og kigger på andre asiater (mest kinesere) i alle aldre (mest gamle) og tænker – hvad skal det dog ikke ende med… Måske jeg bare skal tage springer og gå “all grey”! img_0001

På den ene side tænker jeg:”cool, gør det! Det bliver pisse smart!” På den anden side tænker jeg:” enten kommer jeg til at ligne en gammel kone eller en drag/ladyboy/kæmpe klov/og jeg kunne blive ved”

Åh!!! Hjælp – skal – skal ikke?! Er det en geni-streg eller har jeg fået solstik?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jetlag #2