Glædelig jul fra Thailand!

Årets julegavehøst!

Vi har i år aftalt, at vi ingen julegaver giver – og har i stedet brugt pengene (og lidt til) på at tage 45 dage til Thailand (Noodle gav dog sine bedsteforældre en lille gave inden vi tog afsted).

Da vi kom tættere og tættere på jul synes jeg alligevel, at en juleaften HELT uden gaver lød ret så trist. Vi gik derfor på marked (Musse hader markeder, men fik ham overtalt) og aftalte, at vi hver fik 500 bath (ca. 100 kr) til at købe tre gaver:

  1. En gave til den anden
  2. En gave til den anden (fra Noodle)
  3. En gave til Noodle

Vi splittede op og så gik jagten i gang! På 45 minutter fik jeg købt 6 gaver (og havde 20 bath tilbage). Musse derimod brugte de 45 minutter på at lede (forgæves) efter en baskettrøje til Noodle i hendes størrelse, og kunne tilsyneladende ikke se efter andre ting på samme tid (endnu engang er det bekræftet, at mænd ikke kan multitaske).

Sidestory: Det kan være svært at forstå, hvorfor mænd ikke kan multi-taske, men jeg har nu lært, at de heller ikke kan tåle, at man driller dem for meget med det (hjernen går i kortslutning). For i ren frustration over sine manglende multitasking-evner glemte Musse klapvognen uden foran hotellet (dog uden Noodle, hende havde jeg) – hvordan kan man glemme, at man LIGE har skubbet rundt på den? Da jeg oppe på værelset spurgte, hvor er klapvognen, stak han i et løb ud af døren og efterlod Noodle på sengen! Heldigvis stod klapvognen stadig, hvor den var glemt og jeg fik grebet Noodle inden hun kravlede ud over sengen..

Tilbage til julegaverne! Musse fik en time mere til at købe gaver selve juledag!! Han kom hjem med TO gaver og havde brugt mere end det aftalte…

img_4939

img_4956

Her er hvad jeg købte:

img_4952

(Ørepropper og ølflaske-køler er naturligvis fra Noodle. Negleklipperen er ikke et hint om (for) lange negle, men en mega god gave fordi han har glemt sin tre-i-ener hjemme)

img_4953

Her er hvad Musse købte:

img_4951

(Str. XS i Thailand er way to small)

img_4954

img_4955

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul fra Thailand!