Shit! (Bogstaveligt)

Når jeg keder mig..

Vi er taget til Thailand i 45 dage og har nu været væk siden d. 11. december. Det meste af tiden bruger vi på at slappe så meget af som muligt (hvilket ikke er meget, når man rejser med en Noodle, der gerne vil – men ikke kan – gå og som gerne spiser ALT, der ligger på jorden). Når Noodle sover, bruger vi tiden på at træne, slappe (rigtigt) af, læse, være på SoMe og sove.. Sover hun længe nok, begynder jeg at kede mig….

I min kedsomhed (og efter fundet af flere grå hår) overvejede jeg, at farve mit hår (læs her) – men droppede det hurtigt, efter Amalie (min frisør hos Gun-Britt) skrev “no og”!!

I dag brugte jeg i stedet vores stille stund på at overtale Musse til at klippe håret af…

Her er et “før billede”, se i videoen hvad der skete…

img_0002

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shit! (Bogstaveligt)