Urban living

Så skete der endeligt noget. Efter flere måneders konstant lejlighedsøgning, frustration over det mindre moderate huslejeniveau på Manhattan, forsøg på tilvænning til den noget anderledes amerikanske boligindretning, diverse mailkorrespondancer og ikke mindst stor hjælp fra Claudia (TAK) – har jeg nu underskrevet en lejekontrakt med URBANLIVING NY og sendt en mindre formue til staterne.

Fra ultimo december 2010 er min midlertidige adresse 308 Mott Street (mellem Bleecker Street og Prince Street), dvs. i gåafstand til NYU og midt i hjertet af shopping mekka :-)! I denne 46 kvm lejlighed (med badekar) skal jeg slå mine folder i lidt over 6 måneder, og jeg glæder mig!!! Den nuværende lejer har fortalt, at han vil efterlade 4 Arne J Svanestole i rød (second-hand)?.


1 kommentar

 • Hej Katja,
  Hvor lyder det bare fedt med 6 måneder i NY! Og fed lille lejlighed du har fundet:-)
  Glæder mig til at følge med på din blog. Du kan også følge med på min: http://medhovedetpaabloggen.blogspot.com
  Jeg blogger blandt andet om design, bolig indretning og kunst (mest mit eget :-))
  Håber du har det godt.
  Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

69 dage - 1669 timer - 100185 minutter