Bare det altså snart var jul (læs anden juledag) - kan ikke vente….

The big blizzard – and the day after…

Vi landede sammen med den store snestorm i New York. En snestorm som gav ca. 51 cm sne på 24 timer og som lukkede alle tre lufthavne i New York City ? og efterlod både Wad og Jakob i Købehavn 🙁

Efter 5 timers transport fra lufthavnen pga. snefald og -fygning kom vi endelig til lejligheden – eller vi kom næsten til lejligheden. Vores taxa sad fast i sneen én gade fra vores, så vi måtte gå resten af vejen med alle kufferterne, som ikke kunne trækkes pga. de allerede snefyldte veje. På det tidspunkt føltes den ene gade meget lang og turen til 6 sal var heller ikke helt uden stønnen og prusten. Men frem kom vi!!! Det er en rigtig fin og LILLE lejlighed, som efterhånden er ved at ligne et hjem, efter vi har fået pakket ud. Nu mangler vi bare en dyne (som skal skifte det klassiske tæppe-oven-på-lagen ud) samt at finde ud af, hvor mine gæster skal sove ? er rimelig overbevist om, at lejligheden ikke er (hele) 46 kvm. 🙂

Planen var, at vi skulle mødes med Wad, Jakob, Cille, Christian, Naomi og Robs til middag på ?the view?. Men da sigtbarheden var på under 30 cm. og Wad og Jakob stadig var i CPH besluttede vi at finde et sted i SOHO.. Dejlig at se de andre og komme ud, selv om vejret var HELT VILDT..

I dag har vi shoppet og set den store by dagen efter en snestorm, som har efterladt sine tydelige spor på byen. Vi har også fået købt vintersko, hvilket var tiltrængt eftersom både Morten og Christian har gået rundt i våde sejlersko!

Sne eller ej, det er rart at være fremme?.[slideshow]

2 kommentarer

  • Anja

    Dejligt at i er kommet frem – og sikke nogen fine billeder du har lagt på 🙂 Glæder mig såååååå meget til at komme og besøge dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Dejligt at se at I er framme! Glæder mig til updates! En anden sidder på Cbs før første gang i lang tid og har svært ved at gå igang..stor knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare det altså snart var jul (læs anden juledag) - kan ikke vente….