My new home

Gode gaver er værd at vente på…

Tirsdag den 4. januar var dagen hvor Morten skulle indløse sin julegave ? billetter til New York Knicks mod San Antonio Spurs i Madison Square Garden. Christian og jeg havde købt billetterne ved siden af, så ikke det blev en solo oplevelse 🙂 Glade og forventningsfulde tog vi af sted til den store arena midt på Manhattan.

Vi var der i god tid, så der var både tid til at købe en stor orange hånd, en cola, to øl og en hotdog med ketchup, sennep og smeltet ost. Der bliver IKKE sparet på kalorierne.. Vi fandt vores pladser, som var overraskende gode og allerede dér 30 minutter inden kampen startede, var vi underholdt – både på banen og på de store skærme i loftet var der konstant underholdning. Selvom der var mange fripladser (og jeg allerede havde udset os hvilke pladser, vi skulle ?overtage?, hvis de alligevel skulle være tomme og ensomme når kampen gik i gang) blev der fuldt hus og stemningen var for vild.

Foruden en rigtig god og tæt kamp, hvor Knicks vandt ? var det en super oplevelse.

For det første kunne man købe ALT indenfor kategorien kaloriefyldt mad. Der var de traditionelle hotdogs og så var der en bod med italiensk, en med mexicansk osv. Jeg fik selvfølgelig sushi 🙂

For det andet var der i pauserne ? både de officielle pauser og når der var timeout ? det ene underlige indslag efter det andet. Banen blev fyldt op med enten cheerleaders, akrobater, en sang-talent konkurrence for børn, nogle som skød t-shirts op til publikum og meget mere. De havde endda lavet ?showet? bedst klædte Knicks, som i sin enkelte form gik ud på, at man så en kort film af tre forskellige spillere, som havde valgt noget Hugo Boss tøj og så skulle man stemme (ved at klappe og råbe) på den af spillerne, som man synes havde valgt det pæneste sæt tøj?

[slideshow]

Mættet af oplevelser efter kampen tog vi på Mc D og derefter mødtes vi med Robert, Naomi, Wad og Jakob på toppen af et hotel i meatpacking til coctails og øl..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My new home