Sin City

Dinner for two..

Så kom dagen, hvor Morten rejste hjem.. Øv øv øv, det har været en meget dum dag og jeg må indrømme at humøret ikke har været helt i top.

Men laaange samtaler på skype og en tur på gaden har dog hjulpet lidt. Jeg er nu ved bedre mod og prøver at se frem til mit eventyr alene. Da det er helligdag på mandag skal jeg først mødes med Greg fra NYU på tirsdag kl. 10, hvilket jeg ser frem til. Inden da står weekenden på shopping med Pernille (fra Deloitte), som er i New York efter et kursus i Atlanta. Jeg tror nu mest, at jeg skal nøjes med at holde poser og se glad ud, for pungen er tom.. Søndag skal jeg til middag og i byen med Caro, Michala og Claudia – som jeg kender gennem Morten. Jeg har også lidt afhandling jeg skal se på inden tirsdag, så jeg skal nok få tiden til at gå med hyggelige ting og søde mennesker omkring mig 🙂

Tænker nu alligevel hele tiden tilbage på de sidste dage, hvor Morten og jeg rigtig har hygget os. Vi har gået rundt i byen og haft nogle rigtig hyggelige middage sammen – bare os to. Vi har bl.a. både været på en typisk amerikansk burgerbar og på Michelin stjerne restaurant. Åh, det var skønt!!! Glæder mig allerede til han kommer tilbage, selvom der er meget længe til…..

[slideshow]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sin City