Dinner for two..

Lang weekend med bonus!

Så landede Pernille og med hende kom også ægte tøse hygge med middage og coctails? Vi mødtes fredag aften og så smuttede vi en tur på Tao til en Taotini eller to 🙂

Dagen efter mødtes vi igen og Pernilles shopping kunne starte. Skuffet over de få poser der hang på armen, blev det besluttet, at Pernille skulle på outlet søndag ? det skulle vise sig at hun havde større succes dér. Om aftenen tog vi på Nobu next door og fik dejlig sushi med drinks, hvorefter vi besluttede at få kage og kaffe på en cafe i området. Vi har rigtig hygget os og tøse-snakket.

Da jeg kom hjem var Morten og Mads også lige kommet hjem (fra byen i Danmark), så vi fik skypet og grint ?nogle mere påvirkede af alkohol end andre.

Søndag aften mødtes vi 6 tøser for at spise middag på det lækreste sted. Der var så meget snik snak, at vores tjener blev helt træt i ansigtet, fordi vi jo var en million år om at beslutte, hvad vi ville bestille. Men come on, man kan ikke både følge med i, hvad alle 6 laver og hvor vi kender hinanden fra og på samme tid læse tre siders menu kort ? dette var ikke et udtryk for manglende multitasking fra vores side, men en prioriteringssag…. Det endte med, at vi delte en masse forretter og fik coctails og vin i ægte sex and the city stil. Bagefter tog vi på club hvor også Claudias kæreste mødte os.. En god aften, lige hvad jeg havde brugt for!!! (Ringede fra disko kl. 7 dansk tid for at minde Morten om, at han skulle op og på arbejde. Heldigvis var han stået op, ellers var jeg nok ikke blevet sååå populær. En råbende kæreste og høj bas har aldrig været den foretrukne måde at blive vækket på.)

Mandag (helligdag) har jeg hygget rundt med Michala og Caro i Soho. Nu skal jeg se “Sex and the City the movie” og lade op til en lang arbejdsdag i morgen…

Selvom jeg allerede savner alle jer skønne derhjemme, tror jeg godt, at jeg kan vende mig til et NYC liv ? i hvert fald for en periode 🙂 Det er skønt at møde nogle dejlige mennesker, som også bor i byen. Nu er jeg ikke kun sikker på, at jeg ikke bliver alene men ved også at jeg har nogle søde piger omkring mig…

Som ekstra bonus har Thea lige besluttet, at hun kommer på besøg den 16-21 februar. Glæder mig!!!

1 kommentar

  • Ditte

    Iiii hvor ser det hele bare dejligt ud. Hvor er det skønt man kan sidde her og følge med og drømme sig til at være der:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dinner for two..