Lang weekend med bonus!

Kunsten at være alene..

Fredag efter en dag med dårligt humør stod på work, dinner and a movie…

Et er at være alene når man vælger det, fordi man har behov for det ? noget andet er at være alene, når man ikke har andet valg!! Jeg må indrømme, at man godt kan blive en lille bitte smule træt af sig selv.

Så jeg hankede op i kedelige Katja og fandt en anden frem, en jeg meget bedre kan lide. Og jeg må indrømme, at mit eget selskab ikke er så slemt, som først antaget.

Efter en kort dag på skolen (pga. tabt kontaktlinse) tog jeg hjem og arbejde i et par timer. Underligt, men det kan godt være svært at koncentrere sig, selvom man ikke har noget man pt. ellers skal lave? Da klokken slog 19 tog jeg min jakke på, tjekkede at jeg ikke have frokostrester i tænderne og så gik jeg ud for at finde et sted at spise. Det er koldt i New York, så heldigvis fandt jeg en lille hyggeligt sushi restaurant tæt på lejligheden. Bestilte to ruller og et glas hvidvin, som blev nydt sammen med min bog og snagen i hvad der ellers skete ved de andre borde. Da jeg gik, spurgte kokken, om det var min første gang hos dem.. Øh, ja men jeg bor lige på den anden side af gaden.. Hans svar var: ?så ses vi nok snart igen? og jeg ved jo godt, at han har ret 🙂

Så gik turen ned til biograflugen, hvor jeg fik mig en billet til ?127 hours?. Ventetiden blev brugt på en bar med et glas champagne, doneret af MW. Tak skat!! 10 minutter inden filmen startede, vendte jeg tilbage til biografen for at skaffe forsyninger, hvilket bestod af en cola og popcorn med smør. Havde læst i en anmeldelse af biografen, at de havde de reneste toiletter nogensinde, så dem skulle jeg også lige prøve ? mest fordi jeg havde drukket 3 glas vand, 1 glas vin og 1 glas champagne. (Undskyld mig, men hvem er det, som synes, at det mest interessante at anmelde om en biograf er deres toilet forhold?!) Til den nysgerrige: de var fine og rene, men havde forventet mere efter den anmeldelse – de var ikke noget at skrive hjem om? (Og nej, jeg skriver ikke hjem om dem nu, skriver til cyperspace!!)

God sushi, god vin, god champagne, god film, skide god dag!!

[slideshow]

Tak for alle de søde beskeder og de dejlige opkald på skype i dag!!! Wuhu?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lang weekend med bonus!