Kunsten at være alene..

Med et Mix af hygge…

Tænk at kende én dejlig smuk Mix på Frederiksberg og så være så heldig, at møde endnu én i New York.  Så heldig er jeg..

Og vi har virkelig hygget os i weekenden. Lørdag, efter en laaang nats søvn gik turen up town til Central Park med Mix. Med kolde ben efter en lang gå tur og besøg i diverse butikker gik turen down town ? til mig. Med os havde vi vin, chips og salsa. Lidt hygge med Morten på skype og en flaske vin senere var vi klar til fest med søde Claudia og co. En rigtig sjov aften!! (note til mig selv, gå IKKE i byen uden at spise aftensmad. Blev så grådig efter mad midt på natten, at jeg brændte min gane på en peperoni pizza.)

Søndag kom Gigi, ham som hjælper mig med alt det, jeg ikke selv kan i lejligheden. En pære var sprunget og fatningen var smeltet fast i lampen og det ene gasblus virkede ikke (opdagede jeg efter 3 uger)? Var fornuftigt nok blevet enig med mig selv om, at jeg hverken skulle forsøge mig med gas eller smeltet fatning, mens jeg var alene i lejligheden! Min første tanke var ellers, at Morten jo kunne holde øje fra skype.. (ikke gennemtænk på nogen måde) Så Gigi kom forbi og gasblusset klarede han ved lige at rense det med et ?pust? og fatningen sidder der stadig. Gigi sender en ?handy man? i næste uge!!

Søndag eftermiddag blev brugt på pizza (igen), cola og dårlige serier i fjernsynet med et tæppe på Michalas sofa.

Skønt..

[slideshow]

1 kommentar

  • Tina

    Nåh hvor hyggeligt, så sidder morten lige der, og er med på computeren:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunsten at være alene..