Millbrook!

Small cup-cakes & Little Italy

Mad, mad, mad, det gør Katja glad? Og jeg har været SÅ glad de to sidste dage 🙂

Fredag kommer mine dejlige piger over for at besøge mig, hvilket er starten på en lang stribe besøg. Oprindeligt var planen derfor, at jeg skulle bruge denne uge hjemme for at slappe af og se tv. Men, det er ikke blevet til så meget. Jeg er ?desværre? blevet lidt for god til at nyde mit eget selskab, så har været på date med mig selv de to sidste dage.

I går gik jeg op til Union Square efter arbejde. Der spiste jeg thai og fik selvfølgelig ikke mindre end tre dejlige forretter. Kunne på ingen måde spise op og måtte takke nej til at få madden med mig, da jeg skulle direkte i biografen. Tænkte, at en pose med spicy blæksprutteringe næppe ville blive populær i den mørke sal. Selvom jeg nu ikke synes, at en blanding af smør-popcorn og friture lyder helt af vejen? Jeg så ?The Linclon Lawyer? og sad ved siden af et par, som havde taget deres eget mad med ? fyren havde en skål med blandet salat og pigen havde en hjemmebragtpose med popcorn, I ved en frysepose af den gennemsigtige slags. Et kort øjeblik fortrød jeg, at jeg ikke havde taget mine blæksprutter med bare for at overgå dem 🙂

Efter arbejde i dag gik jeg ned til det lille vindue, hvor man kan købe mini cup-cakes i mundstørrelse. Købte seks og fik dem med i en lille kasse, så jeg kunne nyde dem til en kop kaffe hjemme, i stedet for at stå på gaden og kaste dem i munden som en anden grådig tøs. (Ikke at jeg ikke har kastet dem i munden, som en anden grådig tøs hjemme ? forskellen er bare, at hjemme var der ingen som kunne se det). Da jeg stod i cup-cake køen så jeg ind i en restaurant, hvor der sad en fyr og spise spaghetti bolognese og så fik jeg mega meget lyst til det. Da jeg så talte med Morten fortalte han, at han havde fået spaghetti bolognese til aftensmad ? så det som et tegn!!!! Gik derfor ned til little Italy her til aften for at spise dam dam dam spaghetti bolognese og hvidløgsbrød.

I morgen har jeg en sushi date med Mathilde. Så det der med at blive hjemme og slappe af inden pigerne kommer, det må være torsdag, hvor jeg alligevel skal have vasket sengetøj mv. og gøre lidt rent (dvs. feje).

[slideshow]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Millbrook!