R/Loyalitets test

Mor og far i NYC

Det umulige er sket! Min far er ikke alene rejst til Amerikas-land, men han nyder faktisk også at være her. Det viser sig jo, at ikke alle amerikanere tror, at de er bedre end andre mennesker, er dobbeltmoralske og egoistiske.. Sådan kan man jo blive glædeligt overrasket hver dag 🙂

Jeg har ikke været på ferie med mine forældre, siden jeg boede hjemme, så det er virkelig skønt at være sammen og vise dem hvor jeg bor, mit nærområde, hvor jeg arbejder og alt det andet skønne, som findes her.. Efter den store luftmadras er begravet er sovefordelingen den, at min far sover i stuen og min mor og jeg deler dobbeltdynen i soveværelset ? totalt tøsehygge med dameblade når vi skal sove..

De landede lørdag eftermiddag og på de meget få dage, har de virkelig nået at opleve lidt af hvert ? jeg har pisket dem rundt i byen og op og ned af trapperne på Mott street (min mor siger, at det er mishandling af forældre, men hun piver :-)). Det, som har gjort størst indtryk på mine forældre, er gospel og mexicansk marked i Harlem, de mange politifolk, tv-vogne og helikoptere ved Ground zero dagen efter Bin Ladens død, Time Square, Highlane park (alt, som har set skyggen af et tog går rent ind hos min far) og alle de mange forskellige områder, som byen tilbyder ? og så aaaalt den dejlige mad, man kan få 🙂

For mig er det (selvfølgelig), at der igen i dag blev filmet på Mott St. Denne gang var min lille cupcake butik med i filmen (som i øvrigt er en serie, der skal køre på HBO) ? men heller ikke denne gang så jeg en seriøs A-kendt? Hallo, hvor er de?!??!?

Jeg er såå glad for at se, at mine forældre stadigt er forelskede ? særligt når man tænker på, at de den 3. juli har været gift i 40 år?.

[slideshow]

4 kommentarer

 • Ida

  Så fine billeder!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susana

  Hej Katja

  Hvor er det dejligt at høre at i nyder hinanden alle 3, og de har virkelig også glædet sig til at besøge dig.
  Lyder som i får nogle gode oplevelser, hils dem mange gange og alt står vel til her hjemme, baby spiser godt ;-).
  KH Susana

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • KJD

   Tak Susana..
   Skulle hilse mange gange igen 🙂 Mor er meget glad for at hore, at baby spiser godt… (selvom jeg ikke kan huske, at der nogensinde har vaeret problemer med, at den tykke kat ikke har spist…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

R/Loyalitets test