Mor og far i NYC

Til land, til vands og i luften….

Fredag var vi på bådtur rundt om nedre del af Manhattan i dejlig solskin. I den anledning fik min mor sat hak ved den ENE ting, som hun hjemmefra havde ønsket sig at se ? Frihedsgudinden (aka fritidsgudinden)? Derefter fortsatte mine forældre på krigsskibsmuseum for derefter at smutte op i Rockerfeller. Jeg var så heldig, at jeg havde lidt arbejde at se til. Om aftenen spiste vi på Korea Way og fik derefter coctails i East Village.

Søndag har vi været på loppemarked i Williamsburg (ved vandkanten mod Manhattan). Kombinationen af sol, loppis, små mad boder, græs og en fantastisk udsigt, resulterede i, at vi brugte mange timer på alt og ingenting. Vi lå i græsset så længe, at min far blev nød til at gå ind og hente mad IGEN. Majskolbe, pizza og thai-hotdog var ikke nok til at mætte han løven, der skulle altså to tacos mere til ? men hverken min mor eller jeg klagede, da der kom flere forsyninger 🙂 Vi spiste først igen, da vi kom til endnu et marked på Broadway ved Union square. Tror, at vi alle er stolte af, at vi i dag har bidraget til 6 forskellige mad boder ? hvis ikke vi holder økonomien i gang, hvem gør så?

Status er nu, at mine forældre har set Manhattan fra vandet, fra Williamsburg og fra ?top of the Rock? og snart også fra toppen af Empire. Men det er tilsyneladende ikke nok for hr. Dyppel, som har et stort ønske om at tage en helikopter tur. Der er lidt uenighed i seniorlejren om, hvorvidt det er en god eller dårlig ide, men efter min mor i dag har fået 3 par sko, tror jeg måske, at vi ender med at flyve over Manhattan en af de nærmeste dage..  (Jeg håber..)

[slideshow]

1 kommentar

  • Anja

    Iiiih hvor ser det bare rigtig hyggeligt ud – er lidt (eller måske meget) misundelig…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor og far i NYC