Fødselsdag i massevis..

Hvad du ønsker skal du få…

I går var min mor og jeg til frisøren, hvor vi fik den helt store tur. Min mor havde et stort ønske om at blive klippet. Væbnet med tålmodighed sad min far i den dertil indrettede sofa og ventede på, at vi fik vask, klip og føn. Til hans store glæde var der heldigvis et fjernsyn foran vente-sofaen, til hans store skuffelse blev der kun vist modeshows og reklamer for hårprodukter.. Endnu mere skuffet blev han, da det ikke kun tog en halv time..

Er rimelig overbevist om, at ham som skulle klippe mig (og ja, begge frisørerne var mænd) også blev lidt skuffet og ærgerlig over, at der var føn inkluderet i prisen. Det tog nemlig ikke mindre end 1000 år at tørre mit hår. Min mors hår derimod tørrede flere gange imens hun blev klippet, så hendes  frisør måtte give det ekstra vand 2 gange – mens dampen stod op i vilde skyer, da min frisør gik i gang med føntørreren. Resultatet var skønt, men desværre gik der ikke længe før min mors hår fik en ufrivillig ?tørre? tur ? årsag: det blæser på toppen af Empire. Imens mine forældre nød udsigten af de oplyste gader, nød jeg en kaffe og lidt arbejde.

I dag skulle min far så have sit ønske opfyldt!! Så imens min mor pænt sad og ventede, var min far og jeg i helikopter over New York!!!! En helt fantastisk oplevelse, som jeg ikke vil prøve at beskrive ? det kan kun opleves?

Endelig skulle mit ?ønske? opfyldes, så det blev til middag på Stanton Social (igen). Elsker simpelthen det sted. Og det gør mine forældre også nu.

Ih, hvor er jeg dog heldig, at alles ?ønsker? inkluderer, at jeg er med 🙂

[slideshow]

Tror at jeg vil spille New York Lotto og virkelig ønske, at det er mig, som vinder de $63 mio.

1 kommentar

  • Anja

    Iiih hvor ser det bare rigtig hyggeligt ud 🙂 og herremeget snyd med den helikoptertur!!! Send den hjem med masser af gaver til mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag i massevis..