ROAD TRIP!!!

First stop – Millbrook!

kl. 14:30:

Vi sagde farvel til Mott street ved at spise pizza slices (fra two boots) på køleren af vores nye bil. Morten fik på en eller anden måde overtalt mig til, at vi selvfølgelig skulle opgradere vores i forvejen lidt for dyre lejebil til en cabriolet ? så her sidder vi nu i regnvejr og nyder tanken om, at vi snart kan tage taget af :-).

Det skal til Mortens forsvar siges, at det var lækkert at køre ud af Manhattan med taget nede og vind i håret.. Vi er stadig i staten New York og jeg savner allerede Manhattan!!!! Fik krammet Mathilda-pigen mange gange og glæder mig til at vi skal grille så snart vi lander i CPH, som er dagen inden hun tager tilbage til NYC efter 3 ugers sommerferie i DK.

Vi sidder nu og hører en af de mange CD?er som Morten brugte hele dagen i går på at lave/brænde? (Han blev i øvrigt super glad, da han så et AUX stik i bilen :-)) Lige nu hører vi den blå CD med navnet ?Road Trippin?? ? spillelisten indeholder bl.a.: Route 66, Sweet home Alabama, Hotel California, On the road again, I?ve been everywhere, Surfin? USA, California, Life is a highway og Take me home country roads?

kl. 15:02:

Er lige kørt forbi ?SYLVAN LAKE?? Tænk der findes en sådan!!! Fik intet billede af skiltet, Morten synes ikke at U-turn på motorvejen er passende!!!

Ej, død Bambi på vejen imens jeg sidder og skriver blog på passagersædet!!! (stakkels den, holder ikke tanken ud)

GPS siger ?ankomst Millbrook kl. 15:18?. Pga. regn up-state er der ingen polo ? øv øv øv!!!

kl. 17:20:

Sidder nu i Michalas køkken og drikker hvidvin og spiser crossianter og popcorn. Ih, hvor er det hyggeligt.. Da vi ankom til Millbrook, kørte vi direkte til stalden, hvor Michala skulle gøre dagens arbejde færdigt, så jeg havde tid til at vise Morten rundt. Morten sagde nej, til tilbuddet om at komme ud og ride ? jeg fatter det ikke!!!! Om lidt skal vi køre lidt rundt i Millbrook!!

Aften:

Vi har her til aften spist fransk mad på ?Stissing House? et meget hyggeligt lokalt sted ? Michalas stamsted. Michala kender dem, som har stedet, så kokken kom ud og spurgte til vores mad 🙂 Efter middagen fik vi hjemmelavet ferskenlikør og en stor dessert (frisk frugt og is på hjemmelavet marengsbund) på husets regning. Da vi gik var det med kindkys til både Morten og jeg 🙂 Det var simpelthen så dejlig familiært.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROAD TRIP!!!