5 stater på én dag..

Grand Caverns og vind i håret..

Fredag d. 24. juni

Efter en hyggelig aften med Marie brugte vi formiddagen i Charlottesville til at sove lidt længe. Da vi endelig kom ud af huset, kørte vi lidt rundt i byen, inden vi mødtes med Marie til lidt frokost kl. 12. Hun viste os derefter lidt rundt i den smukke og grønne by. Vi fik bl.a. set, hvor de havde afholdt graduation ceremoni, da hun blev færdig i maj. Hvor er det skønt, at vi fik besøgt søde Mary.

Med taget nede og vind i håret kørte vi fra Charlottesville tilbage nordpå til Grand Caverns, som er en stor drypstens grotte. Vi havde pakket lange bukser og jakke, så vi var klar til at gå under jorden!! Selvom vi på forhånd havde læst på nettet, at man ikke måtte bruge tripods og forsinke gruppen under den 70 minutters lange tur gennem grotten ? var Morten rosinen i pølseenden. Han mener selv, at han ikke forsinkede gruppen, meeeen?.

Det var så flot!!!! Vi har nu set ?cave-bacon?, ?cave darkness?, drypsten som i et vandspejl blev kaldt ?mini New York?  (argh, så kom jeg lige til at savne Manhattan igen) og jeg fik et ?cave kiss?.

Efter vi havde skiftet tilbage til shorts og solbriller, smurte vi et godt lag solcreme på, slog taget ned og kørte mod Nashville stik vest? og vi kørte og vi kørte og vi kørte? Da det blev senaften, så vi den smukkeste solnedgang over bjergene!! Det var så smukt, at selv ?Mr. DJ? aka Morten Weber ikke kunne gøre andet end at nyde udsigten og lad sangen spille ud?

Vi overnattede på Knights Inn ca. 50 km fra Nashville. Det var billigt og levede (næsten) ?op? til alle de forventninger, vi havde til et billigt motel midt i USA. Det er pt. det klammeste sted Morten nogensinde har sovet (jeg har desværre to værre steder på CV?et).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 stater på én dag..