Texas..

Bang bang..

Tirsdag d. 28. juni

Vi har i nat sovet på turens pt. lækreste hotel, hvilket inkluderede morgenmad, hvor man selv kunne lave vafler. Så gæt hvad vi fik til morgenmad?

Vi har estimeret en køretid på ca. 5 timer i dag, så vi i morgen kan køre direkte til Gran Canyon for at ende i Vegas baby, hvor vi skal sove i 3 dage. Oprindeligt ville vi have kørt ned mod den Mexicanske grænse, men pga. skovbrænde, har vi besluttet at køre mod Las Vegas i stedet (for mig er det tredje gang siden januar og jeg håber på, at tredje gange virkelig også er lykkens gang). Med den forholdsvis korte køretid i dag, besluttede vi os for, at se/lave nogle forskellige ting i Albuquerque.

Dagens første aktivitet: Shooting range!!! For $20 kan man leje en bane og derudover kan man leje (næsten) alle de våben man vil. Ammunition kan man købe i den tilhørende våbenbutik. Vi lejede en Glock 9 mm, en Taurus Raging Bull .454 Casull og en Scar 5.56 mm. Jeg skød primært med Glock?en, men prøvede dem alle tre. Morten tiltrak sig en del opmærksomhed med Taurus Raging Bull .454 Casull og vi fik på den måde flere ?venner? på skydebanen, som bl.a. havde gode råd til, hvordan jeg skulle stå, så jeg ikke faldt så meget bagud, når jeg skød med Taurus?en. En anden var interesseret i at høre, hvad Morten synes om Scar?en. Det mest syrede var ikke, at man som helt almindelig person kunne leje alle de våben (selvom det er ret vildt), men derimod at de øvrige på skydebanen pakkede deres pistoler, rifler mv. ned i tasker og tog dem med hjem ? for det var jo deres!!!!

Efter en stor oplevelse kørte vi videre til et indianer museum. Lidt skuffede over museet smagte vi traditionel mad fra området i den tilhørende cafe. Det smagte godt og mindede mest om mexicansk, hvilket selvfølgelig ikke er så underligt, nu hvor vi er i New Mexico 🙂

På vej mod den næste destination har vi for første gang set ?tumbleweed?? Vi er totalt i den vilde vesten – eller vi er på motorvejen gennem den vilde vesten med ? tumbleweed? henover vejbanen!!

Dagen sidste udflugt blev det store meteorkrater ikke så langt fra Flagstaff. Tanken om hvordan dette krater er blevet til, er mere skræmmende og overvældende end selve synet af krateret. Det var alligevel fedt at se, ikke mindst pga. det ekstremt smukke landskab, som omringede krateret. Heldigvis for os besluttede solen sig for at gå ned bag nogle bjerge, i det øjeblik vi kom ud til bilen (som stod på det perfekte udsigtspunkt) 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Texas..