Hollywood

Independence day

Mandag d. 4 juli

Den oprindelige plan var at køre langs highway 1 til San Francisco tidsnok til at fejre 4. juli med Michael og hans venner.

Turen blev lidt anderledes ? men ikke meget..

Vi startede med at køre til Santa Monica, hvor vi stillede bilen og gik rundt langs stranden og nød vores første syn med havet længe. Det blev første gang vi smagte ?hotdog on a stick? og formentlig også sidste.. Santa Monica var så fantastisk, at vi kom til at blive lidt for længe i forhold til planlagt, ups!!

Vi forestillede os, at hvis vi kørte lidt hurtigere (ikke meget), kunne vi sagtens nå det alligevel. Hvad vi ikke havde inkluderet i vores planer var, at ALLE amerikanere jo har fri 4. juli, hvorfor highway 1 (langs kysten) er en laaaaang kø. Så efter Malibu besluttede vi at køre til San Francisco ad motorvejen i stedet = man skal tilbage til LA, dvs. hvor vi startede?

Imens Morten koncentrerede sig om at flette ind og ud på den 4 sporede motorvej, så jeg fyrværkeri flere steder i horisonten ? så selvom vi glippede BBQ, fik jeg da lidt ud af 4 July.

Vi ankom heldigvis i San Francisco tidsnok til at få en øl (eller flere) med Michael og hans venner 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hollywood