Independence day

Velkommen til San Francisco

Tirsdag d. 5 juli

I går aftes havde vi parkeret foran Michaels lejlighed, da det fremgik af p-automaten, at man først skal betale fra kl. 9. Jeg havde trukket det korteste strå og stod derfor op for at flytte bilen ned i en p-kælder kl. 8:45. Mit strå var kortere end først antaget og jeg måtte vække Morten med nyheden om, at vores bil var blevet fjernet? Tilsyneladende bliver gaden rengjort, hvorfor alle biler, der er parkeret mellem kl. 7 og 9, bliver fjernet. Vi blev begge super glade, da det af internettet fremgik, at vi kunne få vores bil igen for ca. $550 med et yderligere gebyr på $56, hvis den ikke blev hentet inden 4 timer.

Vi kom ret hurtigt ud af døren?.

Det viste sig, at vi kun skulle betal $400 for at få vores bil igen!! Da vi havde betalt og kom ud på p-pladsen for at hente bilen, spurgte ?manden? hvor vi var fra ? han var nemlig vild med den musik, som spillede i bilen: SUSPEKT!!!

Ekstra bonus: der sad en p-bøde i ruden på $75?

Nu, hvor vi havde hentet bilen kunne vi ligeså godt køre lidt rundt i byen. Vi startede med at køre til Pier 39, hvor vi fik morgenmad/frokost (pandekager), derefter kørte vi til Castro ? hvor vi for første gang fik set en nøgen mand spise frokost på gaden (lovligt og uden at vække opsigt).

Da vi kørte videre kom vi forbi den smukkeste park, hvor de var ved at optage en film. Denne gang kom vi ikke laaang tid før eller efter optagelserne, men imens de var i gang!!! Helt snigeren kom vi ret tæt på og stod og kiggede mens alle andre blev beordret længere væk ? vi så derfor en optagelse helt tæt på. Vi prøvede virkelig at ligne en del af crewet, men da vi blev spurgt ?are you with us today??, måtte vi svare nej og gå tilbage til hvor de øvrige tilskuere stod 🙂

Så skal der vaskes for første gang i 10000 år og denne gang er det ikke ?wash and fold?-New york style men hvor man rent faktisk selv vasker!!

Det fremgår af nettet af vores p-bøde ikke kan findes og derfor måske allerede er betalt?. Det satser vi på ? der må være grænser for, meget besvær vi er villig til at gå igennem, for at betale flere penge!!!

Om aftenen mødtes vi med Michael og spiste dejlig mad sammen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Independence day