Yosimite

Lake Tahoe

Fredag d. 8 juli

Vi havde på forhånd lejet en speedbåd, så vi kunne være på Lake Tahoe hele dagen. Da vi kom for at hente båden, fik vi en større, da de ikke kunne overskue at sætte en mindre i vandet, så hele dagen har Morten og jeg hygget os på en 12 personers båd, med musik, mad og drikke. Ikke nok med at vi kunne nyde solen og bade med udsigt til snedækkede bjerge, så fandt vi også Wilson 🙂 Midt på søen lå han og flød rundt, fyldt med luft og meget glad ? vi har taget ham med hjem og håber ikke, at der sidder en ensom mand på en ø og græder?

Hele dagen har vi sejlet rundt og solet, kun afbrudt af den ene gang, hvor vi lagde til og gik på cafe og fik burgers.. En perfekt dag!!!

Om aftenen ankom vi igen til San Francisco, hvor vi efter et lyn skift og lidt øl i Michaels lejlighed, mødtes med ham og hans venneri byen. Selvom diskotekerne allerede lukker kl. 2 i San Fran, nåede vi at få en god aften ude 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yosimite