San Francisco

Yosimite

Torsdag d. 7 juli

Vi forlod San Francisco lidt for sent (hvilket på nuværende tidspunkt ikke burde være en overraskelse for nogen). Turen fik til Yosimite national park.

Turen ind gennem parken til Curry Village var helt fantastisk!! Da vi ankom til Curry Village lejede vi to cykler og cyklede først ud mod mirror lake, hvor vi skulle gå det sidste stykke. Søen var smuk, men vi er begge enige om, at den i grunden er smukkere på billeder end i virkeligheden. (Forresten er både store og lille Canon nu fuldt opladte og med i tasken). Jeg fik dyppet fødderne i vandet og selvom solen skinner og det er varmt, så er smelte vand stadig MEGET koldt!!!!

Da vi kom tilbage til vores cykler, kørte vi ned til endnu et gå-spor. Nu skulle vi gå til et vandfald. Og det gik op, op, op og op. Men synes der mødte os, var så smukt at det var hele turen værd. Vi blev dog meget hurtigt enige om, at vi ikke kunne ?nå? at gå til det næste vandfald?

Da vi aflevere cyklerne satte vi GPS?en til Lake Tahoe, hvor vi skulle overnatte ? dog med et ?smut? forbi Bodie ghost town, som er en forladt by, vi begge gerne ville se. Vejen ud af parken var mindst lige så smuk, som vejen ind og vi fik for første gang set sne på jorden 🙂 Da vi nærmede os Bodie, var der ikke længere tvivl om, hvorfor byen er blevet forladt. Den ligger for enden af verdens længste grusvej fyldt med huller midt i intetheden. Da vi endelig ankom kl. ca. 21, kunne vi glæde os over, at vi ikke havde undersøgt på nettet, at al kørsel og færdsel i byen efter kl. 18 er forbudt. Det kunne vi i stedet læse på det skilt, som stod foran en bom ved den alarm, som gik i gang hver gang man kom for tæt på bygrænsen. Argh?.

Morten fik sit ønske opfyldt ? vi skulle ikke tilbage af den samme (11 km. lange grusvej). Vi skulle af en anden grusvej med større huller og en længde på 20 km. På vej ud mod civilisationen så vi masser af harer på vejen og vores bil blev også jagtet af 3 vilde hunde!!!

Vi punkterede ikke og kom sikkert frem til vores hotel tæt på Lake Tahoe (på Nevada siden). Vi boede altså endnu engang på Casino hotel, hvilket vi dog ikke udnyttede os af. Til gengæld var vi glade for deres døgnåbne ?Hard Rock cafe?, så vi kl. ca. 23.30 kunne få lidt aftensmad.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

San Francisco