Skal - skal ikke?

Babyrejsetips #1 – myg

Vi har pakket til næsten syv uger i Thailand med Noodle (som både når at blive 9 og 10 måneder på vores tur).

Jeg har ladet mig fortælle, at en af de største udfordringer med Thailand og små børn er MYG, for desværre er der mange hidsige myg i Thailand (og jo, én myg i soveværelset kan sagtens stikke mange gange og dermed lave mange stik på bare en enkelt nat).

Jeg kender ikke én eneste, som er fan af myggestik! Alligevel vil jeg gerne påstå at jeg er en af dem, som hader myg mest. Jeg er den type, som ALTID får myggestik!

Da Musse og jeg var i Thailand på vores bryllupsrejse, fik jeg så mange stik under middagen den første aften, at jeg hoppede så meget rundt på stolen, at Musse sagde:” Slap nu af, så slemt kan det da ikke være!”. Han fik naturligvis ikke ét eneste for jeg tog dem alle (måske jeg dér skulle have indset, at mit blod er så bland-selv-slik-sødt, at jeg bør nedsætte slik indtaget). Dagen efter påførte jeg mig den giftigste myggespray-ever og vupti pludselig sad Musse og hoppede og dansede, for så fik han alle myggene!

Denne gang har vi Noodle med og hun må ikke få myggespray på (hverken meget giftig eller lidt giftig). Jeg kunne selvfølgelig være den søde mor og selv undgå myggespray, så jeg tager alle myggene, men jeg har fundet en bedre løsning. Vi har medbragt:

  • Myggenet, som passer foran til klapvogn
  • Myggenet, som kan komme bagpå klapvognen (hvor der er et par små huller)
  • Myggenet, som vi håber på passer til alle de babysenge, som Noodle skal sove i på turen

Indtil videre har vi været heldige, for på vores første hotel er der ikke mange myg! Noodle er derfor ikke blevet stukket og vi behøver ikke at pakke hendes seng ind i myggenet.

Musse og jeg er tilgengæld blevet spist af et eller andet dumt og tilsyneladende aggressivt dyr – det kunne meget vel være myg…

img_4883

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal - skal ikke?