Når jeg keder mig..

(Don’t) go chasing waterfalls..

… og det er præcis, hvad vi har gjort i dag!

Vores dagsplan var simpel:

 • Stå op og spise morgenmad
 • Se vandfald, som ligger i nærheden af vores hotel (de reklamerer for det på egen hjemmeside)
 • Se cashewnøddefabrik (noget Musse har opstøvet på youtube)
 • Frokost og hygge i Phuket (old town)

Selve morgenmaden var i sig selv en udfordring, som det er hver dag på dette hotel. Vi har nemlig ikke morgenmad inkluderet og skal derfor spise på værelset. Vi (de voksne) kan naturligvis godt finde ud af at spise på værelset, men Noodle har lidt problemer med at forstå, at hun skal blive siddende i terrassestolen, imens hun spiser (det er tilsyneladende sjovere at stå på stolen og smøre havregrød og mango ud over det hele).

Nå, men op til receptionen kom vi. Ville bestille en taxa. Det viste sig dog, at man i stedet kunne bestille en “City Tour” pakke, hvor man for ca 300 kr har bil med chauffør i tre timer (60 kr pr ekstra time) – fedt. Vi fortalte receptionisten om vores simple plan, så hun kunne videregive det til chaufføren. Så langt så godt! 

Vi satte os ind i den dejligt kølige bil og kørte… og kørte… og kørte! Pludselig stoppede han og sagde “her”. Han stoppede foran en butik midt på vejen, som solgte cashewnødder (åh!). Musse forklarede, at vi skulle til vandfaldet! Efter en rum tid virkede det til, at han forstod og vi kørte videre….. ind til Phuket old town! Vi prøvede igen at forklare, men det var nu tydeligt for os, at han IKKE forstod noget som helst engelsk! Jeg prøvede at overtale Musse til at finde et billede af et vandfald på sin mobil, som vi kunne vise, men han synes, at det var smartere at ringe til hotellet og få dem til at oversætte (var ikke helt uenig i hans forslag).

Vi fik fat i hotellet og forklarede, gav chaufføren røret og så virkede der igen til at være konsensus om, hvor vi ville hen…. lige indtil han parallelparkerede midt i byen, pegede ligefrem og sagde “Phuket old town, shopping”. Jeg tror, at Musses tålmodighed og irritation var ved at nå samme punkt, som da vi besøgte Gran Canyon (læs her). Vores chauffør virkede på det tidspunkt også noget træt af situationen. Det var nu ham, som brugte en livline og ringede til en “ven”. Endnu engang fik vi via telefontolk forklaret, at vi gerne FØRST ville til vandfaldet.

ENDELIG lykkedes det!!! Det var hverken det største eller det smukkeste vandfald vi har set, men vi (de voksne) var glade for at være kommet frem og rent faktisk set noget af Thailands smukke natur (Noodle var mindre tilfreds og på dette tidspunkt meget træt).

Efter vi havde tilbragt ca. en time ved vandfaldet gik vi tilbage til bilen. Vi besluttede os hurtigt for, at han skulle køre os tilbage til hotellet – vores tidligere kommunikationsvanskeligheder havde nemlig affødt en situation, hvor vi ikke var helt sikre på, at det var en god ide at gentage, at vi nu gerne ville til den (rigtige) cashewnøddefabrik og Phuket old town… Det gør vi en anden dag.

 img_5038

img_5044

img_5041

2 kommentarer

 • Laura

  Har Musse fået nye solbriller? de klæder ham rigtig godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fru Bevares

   Ja!! Jeg synes også de er mega nice – jeg overtalte ham til at købe dem.. (han er også selv begyndt at være glad for dem nu) 😘😝😎

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når jeg keder mig..