Snack time!

Nytår med baby (i Thailand)!

Vi vidste på forhånd, at vores nytårsaften (Noodles første) ville blive noget anderledes end de forrige år. For at gøre alt så nemt, som muligt og samtidig reducere risikoen for, at Noodles tiger-humør (læs: ekstremt svingende humør) skulle ødelægge “vilde” planer besluttede vi os for at spise hotellets nytårsbuffet og købe nogle øl og en flaske champagne, som kunne drikkes på terrassen.

De havde gjort det overraskende fint i restauranten og madden var mega god! (Har jeg sagt, at min livret er buffet?) Helt som forventet, var der (over)pyntet og liveband, som spillede vildt godt og sang mindre godt – Noodle var fan! Med udsigt over hele kysten kunne vi sidde og nyde synet af de klassiske thai lanterner, som løbende blev sendt op nede fra stranden. Eller det kunne vi have gjort, hvis ikke Noodle havde krævet 100 % opmærksomhed.. Efter (alt for lang tid), tog vi iPad’en frem og det skulle vi have gjort meget før – den passive underholdning var et hit og vi (de voksne) kunne nu samtale og nyde den flaske “dyre” (halv fesne) vin, vi havde købt.

Da klokken nærmede sig Noodles sengetid, gik vi tilbage på værelset, legede lidt med hende og lagde hende. (Inden da lavede vi lige en “hvor god er vores baby-alarm”-test. Vi bor på det sidste værelse inden restauranten – kun adskilt af en lille “plads”.) Med bankende hjerte og en snert af dårlig samvittighed (hos mig), gik vi tilbage til restauranten med babyalarm på MAX, fik dessert, drinks og skålte nytåret ind med den smukkeste udsigt!

Vi sluttede aftenen af med at sidde ved poolen (foran værelset), med vores champagne og FaceTime til de nærmeste i Danmark! Klokken lidt over tre gik vi trætte og snaldrede i seng – og blev først vækket af Noodle kl 8:30!!

Den sidste aften på året, blev skønnere end jeg havde håbet på!!

img_5018 img_5020 img_5024 img_5025 img_5026

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snack time!